Standaard pakket Automaat

Vanaf  950

Ongeveer 10 tot 14 weken

In verband met de grote vraag hebben wij ook een lespakket samengesteld voor de automaat. Aan dit lespakket hebben wij ook een tussentijdse toets toegevoegd omdat onze ervaring is dat de slagingskans van een automaatleerling aanzienlijk toeneemt na het afleggen van een tussentijdse toets.

Een tussentijdse toets is een soort proefexamen met een examinator van het CBR. De toets duurt net zo lang als een rijexamen en er worden dezelfde dingen verwacht. Zo kan er alvast gewend worden aan de examensituatie. Als de bijzondere verrichtingen goed worden uitvoert wordt er een vrijstelling verdiend voor de bijzondere verrichtingen tijdens het praktijkexamen.

De reguliere opleiding voor de automaat is de meest gevraagde en efficiënte rijopleiding. Het doel is uiteraard hetzelfde als bij de spoedopleiding: uw rijbewijs halen. Het verschil is dat we de lessen over 10 à 14 weken verdelen. Bij de reguliere opleiding lest u gemiddeld 2 à 4 uur per week, waarbij de lessen 1,5 tot 2 uur duren. Wilt u meer of juist minder rijlessen per week? Dat is uiteraard mogelijk, we maken graag een lesplan op maat voor u.  Vanaf € 1450,-

Bij dit pakket inbegrepen:

  • 20/30/40 lesuren
  • Tussentijdse toets
  • Praktijkexamen
Product totaal
Opties totaal
Totaal