Uw theorie-examen haalt u bij Rijschool West-Friesland

Het is verstandig uw theorie-examen gehaald te hebben voordat u start met uw rijopleiding. Hierdoor hoeft de rij-instructeur u minder uit te leggen tijdens de rit en ligt de focus vooral op de rijles.

Een theoriecursus is inbegrepen bij al onze Premium-lespakketten.

Tijdens de theoriecursus gegeven bij ons op de rijschool ( veelal op een zaterdag ) verzorgen wij intensieve examentraining om u optimaal klaar te stomen voor het theorie-examen. Wij bespreken de complete lesstof, maken met de hele klas oefenexamens en bespreken de vragen keer op keer. De inhoud van onze cursus is volledig afgestemd op de inhoud van een CBR theorie-examen.

De theoriecursus  start zaterdagochtend om 08:00 en wordt 3 x per maand georganiseerd. Wij streven ernaar om de kandidaten de week na de theoriecursus in te plannen voor een theorie-examen bij een CBR locatie naar keuze. De meest voor de hand liggende theorielocaties zijn Alkmaar, Amsterdam en Haarlem.

Wij verzorgen deze theoriecursussen op onze eigen locatie in Wognum.

De cursus is ook optioneel bij te boeken voor € 99,- exclusief CBR theorie-examen (€ 75,-).

Cursus data

 

  • Zaterdag theoriecursus (incl. lunch) van 08:00 tot 16:00 uur;
  • Het theorie-examen wordt voor u gereserveerd door ons in de week na de theorie cursus (afhankelijk van de beschikbaarheid bij het CBR).
  • Niet leerlingen van Rijschool West-Friesland kunnen ook deel nemen aan deze cursus en kunnen zich aanmelden via het aanmeldformulier hieronder.
  • Voor meer vragen kunt u contact opnemen via contact@rijschoolwestfriesland.nl of telefonisch te bereiken op 0229-757774.
CursusDatum

Inschrijven

Vul het onderstaande formulier in om u in te schrijven voor de theoriecursus. Zodra wij uw inschrijving hebben ontvangen controleren wij de actuele beschikbaarheid en nemen telefonisch contact met u op voor de verdere planning.

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze ervaren instructeurs