Hans

Auto-instructeur specialist in spoedopleidingen

Ik ben Hans Munnik en ik geef les in de BMW 1-serie in de hele regio West-Friesland. Mijn specialiteiten zijn de spoedopleiding voor rijbewijs B en de reguliere opleiding voor rijbewijs B. Als ik niet in de lesauto zit, ben ik meestal in mijn woonplaats Wervershoof te vinden. Mijn drie kinderen hebben het nest inmiddels verlaten en ik ben de trotse opa van vijf kleinkinderen. Ik ben gek van klassieke auto’s, vooral de Jaguar E-type V12.

 

Ciska

Auto- en BE instructrice en praktijkopleidster

Mijn naam is Ciska. Als u in de regio Purmerend, Volendam, Hoorn een witte BMW 1-serie ziet rijden, dan is de kans groot dat ik er in zit. Daarnaast vind ik het leuk om  met een aanhanger rond te rijden. Ja, óók met leerlingen naast mij aan het stuur. Wilt u uw rijbewijs BE bij mij halen? Wees welkom op onze rijschool.

Chris

B instructeur

Hallo, ik ben Chris. Trotse vader van 2 jongens!

Ik vind het leuk om onderweg te zijn. Voor mijn werk als rijinstructeur was ik werkzaam als internationaal chauffeur op de touringcar. Ik heb daardoor heel veel van de wereld mogen zien.

Droomauto? Haha, tsja.. nou niet specifiek. Wel luister ik graag naar muziek, iets wat ik waarschijnlijk over heb gehouden uit mijn jongere jaren toen ik DJ was in het Cooldown Cafe in Amsterdam ?

Jij komt mij tegen in mijn witte BMW in Hoorn en omstreken tot en met Enkhuizen aan toe.

Linda

Auto-instructrice

Ik ben rijinstructeur voor rijbewijs B. Mijn werk is al vele jaren mijn grote passie. Verder ben ik dol  mijn zoon Jeffrey. Als ik thuiskom ga ik meteen de administratie bijwerken en de lessen voor de volgende dag voorbereiden. Ik heb veel lieve vrienden en ik hou van alles wat met tuinen en interieur te maken heeft. Wandelen en hardlopen doe ik ook graag.

Martin

D (Bus), C+CE (vrachtauto), B en BE (aanhanger) instructeur en theorie en na-scholing docent

Hallo allemaal, ik ben Martin en lesgeven op de voertuigen is mijn passie! Sinds een aantal jaren is daar een passie bij gekomen en dat is het opleiden van nieuwe talentvolle instructeurs en het geven van theorie en nascholing.

Mara

B- instructeur

Ik ben Mara, moeder van Joris  en ik ben sinds enige tijd rij-instructrice.

Kim

B- instructeur

Ik ben Gideon en vindt het geweldig om jonge mensen te begeleiden naar hun rijbewijs!

Kim

B- instructeur

Ik ben Kim, moeder van twee en een aantal jaren de switch gemaakt naar het beroep als instructrice.

Bianca

B- instructeur en C-instructeur

Ik ben Bianca en na jaren als vrachtwagen chauffeur te hebben gewerkt ben ik mijn hart gaan volgen en rij-instructrice geworden. Leerlingen opleiden is mijn passie en sinds kort kunnen jullie mij ook tegekomen als opleider van de C (vrachtauto)

Nordin

B- instructeur

Ik ben Nordin, sinds kort vader en rij-instructeur bij Rijschool West-Friesland

Tulga

B- instructeur

Ik ben Tulga, rij-instructeur van Rijschool Westfriesland

Manon

B- instructeur

Ik ben Manon en jaren werkzaam bij Rijschool West-Friesland. De eerste jaren ben ik planner geweest en toen kwam ik erachter, nadat ik altijd plande voor de instructeurs, dat ik het kunstje zelf wilde vertonen op de auto. De meeste uren draai ik op de automaat maar het kan voorkomen dat jullie mij ook in de BMW (handschakel) tegenkomen

Ilona

Auto-, bromfiets-, (inval) motorinstructrice en praktijkopleider

Hallo allemaal, ik ben Ilona, getrouwd, moeder van een zoon en woonachtig in Zwaag. Ik geef motor-, bromfiets- en autorijles in de regio Hoorn-Obdam. Mijn hobby’s zijn lekker eten en sporten. Maar een kandidaat in één keer zien slagen… dat blijft óók een leuke hobby!

 

Annemarie

Auto-instructrice

Ik ben Annemarie , rij instructrice en trotse moeder. Ik vind het geweldig om les te geven in mijn nieuwe BMW

Denise

B instructrice

Hi, ik ben Denise en ben woonachtig in Zwaag. Ik geef rijles in mijn witte BMW  in de regio Hoorn tot en met Obdam. Elke dag is het leuk om de leerlingen weer te zien!

Mijn hobby’s zijn handballen en paardrijden maar ik hou ook van gezelligheid met mijn vriendinnen. In het weekend zoeken we elkaar op voor een zonnig terrasje.

Mijn favoriete auto’s? Mijn favoriete merken zijn toch wel BMW en Mercedes-Benz

Lennart

Auto instructeur

Ik ben Lennart, na een carriere als buschauffeur en vele kilometers in het verkeer te hebben gemaakt vond ik het tijd om mijn ervaring op de weg over te brengen op leerlingen en hen succesvol naar het rijbewijs te leiden.

Mathieu

Motor (A) instructeur

Ik ben Mathieu en een gepassioneerd motor rijden en van mijn hobby mijn beroep gemaakt

Mirjam

A, AM en B instructrice

Hoi ik ben Mirjam en ik ben A, AM en B instructrice, Motor rijden is mijn grote passie!

Linda Hos

Auto,  motor en bromfiets instructrice

Hallo, ik ben Linda Hos en ik ben woonachtig in het gezellige Zaanstad. Ik rijd rond in een witte BMW 1 serie, vooral in Hoorn en de naastgelegen dorpen, maar ook in mijn hometown Zaanstad. Op dit moment ben ik werkzaam voor categorie A, AM en B. Ik heb een zoon die geboren is in 2002 (ja, zo oud ben ik al). Naast autorijden schaats ik graag. Zodra het flink vriest (of de ijsbaan in de stad weer wordt opgezet), mag ik graag de ijzers onderbinden. Mijn droomauto? Hm… dan het liefst een snelle auto waarmee ik het circuit op kan. Doe mij maar een F1 raceauto!

Bjorn

Instructeur BE, C en CE. Theoriedocent heftruckcursus.

Bjorn geeft voornamelijk vrachtwagenles in Wognum.  Bjorn komt uit een echte instructeursfamilie: zijn ouders hadden ook een rijschool. Bjorn woont in Zuid-Scharwoude en heeft een zoon.

Ramon

Instructeur  C

Ramon geeft les op de C en is een kundige instructeur en recht door zee

Benjamin

Instructeur C, CE, LZV, T en docent Code 95 modules en heftruckcursus

 

Benjamin is een zeer ervaren instructeur. Na jarenlang zelf vrachtwagens te hebben bestuurd zit hij er nu naast om de chauffeurs van de toekomst op te leiden. Benjamin is de trotse vader van een dochter en woonachtig in de Gemeente Hoorn.

Robbert

Instructeur C, CE,

 

Robbert is onze altijd goedlachse en positief ingestelde C+CE instructeur

Henk

C- instructeur

Na een mooie carriere ben ik sinds een aantal jaren mijn grote hobby aan het uitoefenen als rij-instructeur op de vrachtauto (C)

Onze ervaren instructeurs