Hans

Auto-instructeur specialist in spoedopleidingen

Ik ben Hans Munnik en ik geef les in de Opel Astra in de hele regio West-Friesland. Mijn specialiteiten zijn de spoedopleiding voor rijbewijs B en de reguliere opleiding voor rijbewijs B. Als ik niet in de lesauto zit, ben ik meestal in mijn woonplaats Wervershoof te vinden. Ik heb een lat-relatie met Linda. Mijn drie kinderen hebben het nest inmiddels verlaten en ik ben de trotse opa van vijf kleinkinderen. Ik ben gek van klassieke auto’s, vooral de Jaguar E-type V12.

 

Ilona

Auto-, bromfiets-, (inval) motorinstructrice en praktijkopleider

Hallo allemaal, ik ben Ilona, getrouwd, moeder van een zoon en woonachtig in Zwaag. Ik geef motor-, bromfiets- en autorijles in de regio Hoorn-Obdam. Mijn hobby’s zijn lekker eten en sporten. Maar een kandidaat in één keer zien slagen… dat blijft óók een leuke hobby! Ik heb veel droomauto’s, maar ik ben heel blij met mijn Opel Astra Turbo Diesel.

 

Caroline

Auto-instructrice

Avenhorn, Obdam, Hoogwoud, Nibbixwoud, Wognum en Hoorn. Dat zijn de dorpen en steden waar je mij in mijn zwarte Opel Astra kunt tegenkomen. Thuis heb ik een gezellig gezin met man, twee kinderen en twee honden. Mijn hobby’s zijn catamaran zeilen op de oceaan – die snelheid, heerlijk! – en dressuur rijden op een paard. De Lamborghini Veneno is mijn droomauto: leuk modelletje en lekker snel.

Annemarie

Auto-instructrice

Wordt nog aangevuld.

Ciska

Auto- en BE instructrice en praktijkopleidster

Mijn naam is Ciska. Als u in de regio Purmerend, Volendam, Hoorn een Opel Astra ziet rijden, dan is de kans groot dat ik er in zit. Daarnaast vind ik het leuk om binnenkort met een aanhanger rond te rijden. Ja, óók met leerlingen naast mij aan het stuur. Wilt u uw rijbewijs BE bij mij halen? Wees welkom op onze rijschool.

Margreet

Auto-instructrice

Hallo, mijn naam is Margreet en ik woon in Enkhuizen. Ik geef les op de personenauto in de regio Enkhuizen en omstreken. Mijn lesvoertuig is een Renault Clio.

Denise

B instructrice

Hi, ik ben Denise en ben woonachtig in Zwaag. Ik geef rijles in mijn zwarte Opel Astra in de regio Hoorn tot en met Obdam. Elke dag is het leuk om de leerlingen weer te zien!

Mijn hobby’s zijn handballen en paardrijden maar ik hou ook van gezelligheid met mijn vriendinnen. In het weekend zoeken we elkaar op voor een zonnig terrasje.

Mijn favoriete auto’s? Mijn favoriete merken zijn toch wel BMW en Mercedes-Benz

Linda Zwagerman

Auto-instructrice

Ik ben rijinstructeur voor rijbewijs B. Mijn werk is al vele jaren mijn grote passie. Verder ben ik dol op Hans en op mijn zoon Jeffrey. Als ik thuiskom ga ik meteen de administratie bijwerken en de lessen voor de volgende dag voorbereiden. Ik heb veel lieve vrienden en ik hou van alles wat met tuinen en interieur te maken heeft. Wandelen en hardlopen doe ik ook graag.

Linda Hos

Auto- en faalangstinstructrice, theoriedocente en in opleiding tot motorinstructrice

Hallo, ik ben Linda Hos en ik ben woonachtig in het gezellige Zaanstad. Ik rijd rond in een witte Renault Clio, vooral in Hoorn en de naastgelegen dorpen, maar ook in mijn hometown Zaanstad. Op dit moment ben ik werkzaam voor categorie B, maar dat wil ik in de toekomst graag uitbreiden met andere categorieën en/of het geven van theorielessen. Ik heb een zoon die geboren is in 2002 (ja, zo oud ben ik al). Naast autorijden schaats ik graag. Zodra het flink vriest (of de ijsbaan in de stad weer wordt opgezet), mag ik graag de ijzers onderbinden. Mijn droomauto? Hm… dan het liefst een snelle auto waarmee ik het circuit op kan. Doe mij maar een F1 raceauto!

Chris

B instructeur

Hallo, ik ben Chris. Trotse vader van 2 jongens!

Ik vind het leuk om onderweg te zijn. Voor mijn werk als rijinstructeur was ik werkzaam als internationaal chauffeur op de touringcar. Ik heb daardoor heel veel van de wereld mogen zien.

Droomauto? Haha, tsja.. nou niet specifiek. Wel luister ik graag naar muziek, iets wat ik waarschijnlijk over heb gehouden uit mijn jongere jaren toen ik DJ was in het Cooldown Cafe in Amsterdam ?

Jij komt mij tegen in mijn witte Renault Clio in Hoorn en omstreken tot en met Enkhuizen aan toe.

Bas

B instructeur

Hi allemaal, ik ben Bas. Ik ben woonachtig in het mooie Middenbeemster. Sinds dit jaar ben ik instructeur voor de categorie B. Ik ben super blij met de overstap die ik heb gemaakt vanuit de horeca waar ik werkzaam was als kok.

Mijn hobby’s zijn motorrijden, fitnessen, airsoft en natuurlijk koken. Ik vind het ook altijd gezellig om met vrienden leuke dingen te doen. Ik zou van mijn hobby motorrijden, in de toekomst ook mijn werk willen maken als motorinstructeur.

Tot snel in mijn lesauto!

Dylan

Instructeur C + CE + BE en in opleiding tot motorinstructeur

Mijn naam is Dylan Oud en ik kom uit Alkmaar. Als u een Mercedes Benz van Rijschool West-Friesland in de omgeving van Hoorn ziet rijden, heeft u grote kans dat ik er in zit. Ik geef de volgende rijlessen: auto, auto met aanhanger, vrachtauto en vrachauto met aanhanger. Oftewel: BE, C en CE. Ik ben getrouwd met Lisanne, samen hebben we zoon Mylan. In mijn vrije tijd mag ik graag voetballen en Xbox-en. Mijn droomauto is een Volvo XC 60.

Bjorn

Instructeur BE, C en CE. Theoriedocent heftruckcursus. En in opleiding tot motorinstructeur.

 

Bjorn geeft voornamelijk vrachtwagenles in Wognum. Daarnaast is hij in opleiding tot motorinstructeur. Bjorn komt uit een echte instructeursfamilie: zijn ouders hadden ook een rijschool. Bjorn woont in Zuid-Scharwoude en heeft een zoon.

Benjamin

Instructeur C, CE, LZV, T en docent Code 95 modules en heftruckcursus

Werkt voornamelijk vanuit Wognum

Benjamin is een zeer ervaren instructeur. Na jarenlang zelf vrachtwagens te hebben bestuurd zit hij er nu naast om de chauffeurs van de toekomst op te leiden. Benjamin is de trotse vader van een dochter en woonachtig in de Gemeente Hoorn.

Onze ervaren instructeurs