Niels

Motor- en (inval) bromfietsinstructeur. Theoriedocent motor en in opleiding tot BE instructeur.

Hallo, ik ben Niels en ik woon in Midwoud met mijn vrouw en twee dochters. Ik geef voornamelijk motorrijles, maar bromfietsrijles en autorijles geven kan ik ook. Daarnaast geef ik verhoogde rijvaardigheidstrainingen en bochten- en bergtrainingen. Ik rij altijd op m’n volgmotor, op dit moment een Yamaha FJR 1300, een echte alleskunner en zeer geschikt voor alle activiteiten die ik ermee doe. De motor biedt veel comfort, maar is ook perfect om vlot en schuin door een bocht heen te gaan. Sinds 2005 ben ik gediplomeerd en gecertificeerd bij de KNMV (Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging). Een specifieke droommotor heb ik niet. Ik zeg altijd: als ik een grote garage en dito bankrekening had, zou ik veel verschillende motoren hebben. Maar als ik mag kiezen is een Yamaha R1 toch wel één van m’n favorieten. Circuit rijden is gaaf als je zo’n perfecte racemotor onder je kont hebt! Je kunt me volgen op Instagram op @motorinstructeur_niels.

Matthijs

Motor- en bromfiets- en (inval) auto-instructeur. Bromfiets theoriedocent en in opleiding BE instructeur

Aangenaam, ik ben Matthijs Strik uit Spanbroek. Ik werk al meer dan 12 jaar als rijinstructeur in Hoorn en omgeving. Ik mag graag muziek luisteren. Als ik thuiskom, zet ik altijd meteen de radio aan. In mijn vrije tijd doe ik aan hardlopen en kickboksen en als de wind een beetje gunstig is vind ik het leuk om te vliegeren. Een droomauto heb ik eigenlijk niet.

Tineke

B instructrice

Hoi ik ben Tineke, ik ben getrouwd en wij hebben 2 dochters, 2 honden en een kat. In onze vrije tijd trekken wij er vaak op uit op de fiets of we wandelen door het mooie Westfriese landschap. De honden mee en genieten!

Ik geef les in de categorie B van de Wieringermeer, Wervershoof maar ook in Hoorn en de plaatsen die daartussen liggen.

Quennie

Auto- en BE instructrice

Ik ben Quennie Steutel uit Anna Paulowna. Als instructeur rijbewijs B rijd ik in een Opel Astra door de mooiste plaatsjes in Noord-Holland, zoals Medemblik, Abbekerk, Twisk, Wieringerwerf en Wervershoof. Ik ben single, maar woon wel samen met een ontzettend leuke kerel genaamd Mauw: een zwarte kater met knalgroene ogen. Ik houd ontzettend veel van muziek en van lezen. Verder vind ik het een leuke uitdaging om foto’s – meestal natuurfoto’s – met mijn telefoon annex camera te maken. Een droomauto heb ik niet. Maar als ik moet kiezen, word ik blijer van een oude Kever, Mini of Daf dan van een gloednieuwe sportwagen.

Hans

Auto-instructeur specialist in spoedopleidingen

Ik ben Hans Munnik en ik geef les in de Opel Astra in de hele regio West-Friesland. Mijn specialiteiten zijn de spoedopleiding voor rijbewijs B en de reguliere opleiding voor rijbewijs B. Als ik niet in de lesauto zit, ben ik meestal in mijn woonplaats Wervershoof te vinden. Ik heb een lat-relatie met Linda. Mijn drie kinderen hebben het nest inmiddels verlaten en ik ben de trotse opa van vijf kleinkinderen. Ik ben gek van klassieke auto’s, vooral de Jaguar E-type V12.

 

Ramon

B + BE instructeur

Hallo, mijn naam is Ramon en ik woon in de mooie Zaanstreek. Ik ben bevoegd rijinstructeur in de categorieën auto en auto met aanhanger. Ofwel B en BE. Daarnaast zal ik theorieles en nascholing gaan geven. Zelf ben ik ook nog in opleiding tot instructeur op de vrachtauto en bus. Ik heb een ruime werkervaring op de bus, zowel op de touringcar als in de lijndienst. Ik vind het prettig om met groepen mensen samen te werken. Auto`s zijn mijn hobby en op vakantie mag ik daar graag een caravan achter hangen.

Ilona

Auto-, bromfiets-, (inval) motorinstructrice en praktijkopleider

Hallo allemaal, ik ben Ilona, getrouwd, moeder van een zoon en woonachtig in Zwaag. Ik geef motor-, bromfiets- en autorijles in de regio Hoorn-Obdam. Mijn hobby’s zijn lekker eten en sporten. Maar een kandidaat in één keer zien slagen… dat blijft óók een leuke hobby! Ik heb veel droomauto’s, maar ik ben heel blij met mijn Opel Astra Turbo Diesel.

 

Caroline

Auto-instructrice

Avenhorn, Obdam, Hoogwoud, Nibbixwoud, Wognum en Hoorn. Dat zijn de dorpen en steden waar je mij in mijn zwarte Opel Astra kunt tegenkomen. Thuis heb ik een gezellig gezin met man, twee kinderen en twee honden. Mijn hobby’s zijn catamaran zeilen op de oceaan – die snelheid, heerlijk! – en dressuur rijden op een paard. De Lamborghini Veneno is mijn droomauto: leuk modelletje en lekker snel.

Annemarie

Auto-instructrice

Wordt nog aangevuld.

Thomas Riemsdijk

Auto- en vrachtauto instructeur en praktijkopleider

Goedendag, ik ben Thomas. Ik woon samen met mijn vriendin in het mooie Midwoud. Mijn lesauto is een Renault Clio en mijn lesgebied is zo’n beetje alles tussen Medemblik, Grootebroek en Hoorn in. Ik hou van series kijken en gezellig met vrienden bordspelletjes spelen. Verder speel ik elke week een potje volleybal. Ik vind veel auto’s mooi, maar een droomauto heb ik niet.

Ciska

Auto- en BE instructrice en praktijkopleidster

Mijn naam is Ciska. Als u in de regio Purmerend, Volendam, Hoorn een Opel Astra ziet rijden, dan is de kans groot dat ik er in zit. Daarnaast vind ik het leuk om binnenkort met een aanhanger rond te rijden. Ja, óók met leerlingen naast mij aan het stuur. Wilt u uw rijbewijs BE bij mij halen? Wees welkom op onze rijschool.

Margreet

Auto-instructrice

Hallo, mijn naam is Margreet en ik woon in Enkhuizen. Ik geef les op de personenauto in de regio Enkhuizen en omstreken. Mijn lesvoertuig is een Renault Clio.

Denise

B instructrice

Hi, ik ben Denise en ben woonachtig in Zwaag. Ik geef rijles in mijn zwarte Opel Astra in de regio Hoorn tot en met Obdam. Elke dag is het leuk om de leerlingen weer te zien!

Mijn hobby’s zijn handballen en paardrijden maar ik hou ook van gezelligheid met mijn vriendinnen. In het weekend zoeken we elkaar op voor een zonnig terrasje.

Mijn favoriete auto’s? Mijn favoriete merken zijn toch wel BMW en Mercedes-Benz

Linda Zwagerman

Auto-instructrice

Ik ben rijinstructeur voor rijbewijs B. Mijn werk is al vele jaren mijn grote passie. Verder ben ik dol op Hans en op mijn zoon Jeffrey. Als ik thuiskom ga ik meteen de administratie bijwerken en de lessen voor de volgende dag voorbereiden. Ik heb veel lieve vrienden en ik hou van alles wat met tuinen en interieur te maken heeft. Wandelen en hardlopen doe ik ook graag.

Linda Hos

Auto- en faalangstinstructrice, theoriedocente en in opleiding tot motorinstructrice

Hallo, ik ben Linda Hos en ik ben woonachtig in het gezellige Zaanstad. Ik rijd rond in een witte Renault Clio, vooral in Hoorn en de naastgelegen dorpen, maar ook in mijn hometown Zaanstad. Op dit moment ben ik werkzaam voor categorie B, maar dat wil ik in de toekomst graag uitbreiden met andere categorieën en/of het geven van theorielessen. Ik heb een zoon die geboren is in 2002 (ja, zo oud ben ik al). Naast autorijden schaats ik graag. Zodra het flink vriest (of de ijsbaan in de stad weer wordt opgezet), mag ik graag de ijzers onderbinden. Mijn droomauto? Hm… dan het liefst een snelle auto waarmee ik het circuit op kan. Doe mij maar een F1 raceauto!

Floris

Auto-instructeur specialisme automaat

Floris is onze automaatspecialist. Hij geeft alleen les in de automaat en dat doet hij door de hele regio. Floris woont met zijn vrouw en dochter in Oosterblokker. Onlangs heeft hij zijn dochter van 17 zelf autorijlessen gegeven en… natuurlijk is ze in één keer geslaagd.

Irene v. Splunter

A, AM en B instructrice

Mijn naam is Irene van Splunter en ik ben bevoegd om les te geven in de categorieën auto – bromfiets – motor.

Je zult mij het meest zien rondrijden in een witte Renault Clio in de omgeving van De Goorn, Avenhorn, Obdam, Heerhugowaard, Opmeer en Hoorn. Naast de auto-instructie geef ik ook instructie op de bromfiets. Dan rijd ik op een volgbrommer voor of achter de leerlingen en geef ik instructies via de portofoon.

Naast dit mooie en uitdagende beroep loop ik graag hard om mijn hoofd weer lekker leeg te maken. Heerlijk in en door de natuur! Daarnaast doe ik graag leuke dingen met mijn mooie gezin.

Wie weet zit JIJ binnenkort een keer naast mij!

Chris

B instructeur

Hallo, ik ben Chris. Trotse vader van 2 jongens!

Ik vind het leuk om onderweg te zijn. Voor mijn werk als rijinstructeur was ik werkzaam als internationaal chauffeur op de touringcar. Ik heb daardoor heel veel van de wereld mogen zien.

Droomauto? Haha, tsja.. nou niet specifiek. Wel luister ik graag naar muziek, iets wat ik waarschijnlijk over heb gehouden uit mijn jongere jaren toen ik DJ was in het Cooldown Cafe in Amsterdam ?

Jij komt mij tegen in mijn witte Renault Clio in Hoorn en omstreken tot en met Enkhuizen aan toe.

Bas

B instructeur

Hi allemaal, ik ben Bas. Ik ben woonachtig in het mooie Middenbeemster. Sinds dit jaar ben ik instructeur voor de categorie B. Ik ben super blij met de overstap die ik heb gemaakt vanuit de horeca waar ik werkzaam was als kok.

Mijn hobby’s zijn motorrijden, fitnessen, airsoft en natuurlijk koken. Ik vind het ook altijd gezellig om met vrienden leuke dingen te doen. Ik zou van mijn hobby motorrijden, in de toekomst ook mijn werk willen maken als motorinstructeur.

Tot snel in mijn lesauto!

Ton

Instructeur BE, C, CE en D.

Werkt voornamelijk in Amsterdam

Ton de Haan uit Abcoude is een zeer ervaren instructeur. Zijn specialiteiten zijn de opleidingen BE (sinds 1988), C en CE (sinds 1992) en D (sinds 1993). Ton geeft vooral les in de regio Amsterdam, meestal in de DAF XF vrachtauto. Ton is getrouwd met Christa en heeft twee volwassen kinderen, Imca en Paul. In zijn vrije tijd mag hij graag wielrennen en schaatsen. Ook Ajax is een liefhebberij. Een droomauto heeft Ton niet: “Een auto moet gewoon comfortabel zijn en het goed doen, verder maakt het niet uit.”

Dylan

Instructeur C + CE + BE en in opleiding tot motorinstructeur

Mijn naam is Dylan Oud en ik kom uit Alkmaar. Als u een Mercedes Benz van Rijschool West-Friesland in de omgeving van Hoorn ziet rijden, heeft u grote kans dat ik er in zit. Ik geef de volgende rijlessen: auto, auto met aanhanger, vrachtauto en vrachauto met aanhanger. Oftewel: BE, C en CE. Ik ben getrouwd met Lisanne, samen hebben we zoon Mylan. In mijn vrije tijd mag ik graag voetballen en Xbox-en. Mijn droomauto is een Volvo XC 60.

Pascal

Instructeur BE, C en CE

Pascal Broodbakker is voornamelijk vrachtauto instructeur in Wognum. Hij woont in Diemen met zijn vriendin en hun vier kinderen. Pascal is een rustige en vakbekwame instructeur.

Anton

B, BE en C instructeur

Anton is woonachtig in De Streek en geeft les in een Opel Astra in De Streek, Hoorn, Medemblik en omgeving. Binnenkort zal Anton ook BE (auto + aanhanger) lessen gaan geven. Daarnaast is hij onlangs vrachtauto-instructeur geworden én hij is in opleiding tot businstructeur. Kortom: Anton is een echte allrounder.

Kenneth

BE, C, CE en D instructeur. Theoriedocent vrachtauto, code 95 en bus.

Kenneth Tevreden woont in Amstelveen met zijn vrouw. Ze hebben vijf kinderen – waarvan er één ook (motor)instructeur was – en ze zijn al opa en oma. Kenneth’s passie is muziek, hij zat met zijn familie in een familieband. Kenneth geeft les in Wognum en in Amsterdam. Kenneth is een zeer ervaren instructeur en geeft zijn kennis graag door aan zijn leerlingen.

Abdel

Instructeur C en D

Werkt voornamelijk vanuit Amsterdam

Abdel woont met vrouw en kinderen in Amsterdam-West. Hij werkt als buschauffeur op de lijnbus in Haarlem. Daarnaast werkt hij twee dagen per week als vrachtauto- en businstructeur bij onze vestiging in Amsterdam. Daar komt hij altijd op de fiets naartoe. Abdel spreekt Nederlands en Arabisch.

Bjorn

Instructeur BE, C en CE. Theoriedocent heftruckcursus. En in opleiding tot motorinstructeur.

 

Bjorn geeft voornamelijk vrachtwagenles in Wognum. Daarnaast is hij in opleiding tot motorinstructeur. Bjorn komt uit een echte instructeursfamilie: zijn ouders hadden ook een rijschool. Bjorn woont in Zuid-Scharwoude en heeft een zoon.

Mukremin

Instructeur C en CE

Werkt voornamelijk vanuit Amsterdam

Mukremin woont samen met zijn vrouw en drie kinderen in Rotterdam. Mukremin werkt als vrachtwageninstructeur op onze Amsterdamse vestiging. Hij spreekt Nederlands en Turks.

Ed

Instructeur C

Werkt voornamelijk vanuit Amsterdam

Wordt nog aangevuld

Benjamin

Instructeur C, CE, LZV, T en docent Code 95 modules en heftruckcursus

Werkt voornamelijk vanuit Wognum

Benjamin is een zeer ervaren instructeur. Na jarenlang zelf vrachtwagens te hebben bestuurd zit hij er nu naast om de chauffeurs van de toekomst op te leiden. Benjamin is de trotse vader van een dochter en woonachtig in de Gemeente Hoorn.

Onze ervaren instructeurs