NIWO vergunning halen

Ben jij transportondernemer? Ga je starten als ZZP’er, eigen rijder of ben je de eigenaar van een goederentransport onderneming? Dan heb jij de eurovergunning nodig, ook wel NIWO vergunning. De NIWO vergunning is een verplichte vergunning voor nationaal en internationaal beroepsgoederenvervoer over de weg. De vergunning is verplicht voor iedereen die betaald wordt voor het vervoeren van goederen in opdracht van derden en rijden met voertuigen met een laadvermogen van meer dan 500kg. We bieden een dagcursus voor elk onderdeel.

Onderdelen

De Eurovergunning, ook wel transportvergunning, is een vergunning voor transportondernemers. Ga jij goederen vervoeren over de weg? Dan ben je volgens de wet verplicht om een Eurovergunning te hebben. De vergunning kun je aanvragen bij de NIWO. Om in aanmerking te komen dien je aan een aantal eisen te voldoen.

Iedereen die een onderneming in het beroepsgoederentransport wil starten heeft een vergunning van de NIWO nodig. En om die vergunning te krijgen moet je vakbekwaamheid aantonen. Daarvoor leg je 6 examens af bij het CBR.

– Personeelsmanagement

– Bedrijfsmanagement

– Financieel management

– Wegvervoer goederen 1

– Wegvervoer goederen 2

– Calculatie

Inschrijven

Vul het onderstaande formulier in om je in te schrijven. Zodra wij je inschrijving hebben ontvangen nemen wij contact met je op voor de verdere planning.

Onze ervaren instructeurs