Front Office Medewerker

Ben jij service- en oplossingsgericht, heb je tijdens drukte alles onder controle en sta je stevig in je schoenen? Ga dan op onze afdeling planning in Wognum als Front Office Medewerker aan de slag!

Wat ga je doen?

Wij zijn van mening dat geen functietitel allesomvattend genoeg is voor deze veelzijdige en afwisselende baan. Je bent namelijk hét middel- en aanspreekpunt van de organisatie, en handelt de (beroeps)opleidingen van begin tot eind af. Geen dag is hetzelfde!

Je hebt nauw contact met leerlingen en cursisten over hun (les)schema en plant deze op een logische manier in de agenda’s van onze instructeurs. Je behandelt klantvragen via mail en telefoon, maar ook klanten aan de balie sta jij vriendelijk te woord. Ook al zijn de agenda’s van de instructeurs vaak overvol, jij vindt net dat éne gaatje. Maar wel op een dusdanige manier dat de strak geplande agenda’s niet alleen de klanten, maar ook de instructeurs tevreden stemt. Naast het klantcontact, het contact met instructeurs en het inplannen van de lessen, verzorg je de administratieve voorbereiding én afhandeling van de (beroeps)opleidingen.

En dit alles in een klein, gezellig en hardwerkend team dat zich elke dag volledig inzet. Voor de klant, maar ook voor elkaar. Dat vraagt flexibiliteit, maar biedt ook een hoop kansen. Vastroesten in je functie is dan ook niet aan de orde. Tenzij je dit zelf wilt natuurlijk ;). We houden van hard werken, maar ook van gezelligheid. We proberen van elke dag een feestje te maken door successen te vieren, samen te lunchen en regelmatig leuke (vrijmi)borrels te organiseren. Hoe druk het ook is, er is altijd ruimte voor een koffietje en een praatje met collega’s.

Kortom: een veelzijdige en uitdagende functie. Althans, dat vinden wij zelf. Maar wij hopen natuurlijk dat jij bij het lezen van deze functieomschrijving ook enthousiast geworden bent!

Herken je jezelf hierin?

 • Je bent op korte termijn (het liefst per direct) fulltime beschikbaar;
 • Je hebt MBO+ werk- en denkniveau;
 • Je bent klantvriendelijk en representatief;
 • Je hebt een proactieve, oplossingsgerichte (werk)houding en draagt graag creatieve oplossingen aan;
 • Je werkt secuur en resultaatgericht;
 • Je bent communicatief zeer vaardig en in staat de taal van de klant te spreken;
 • Je brengt met enthousiasme en energie, graag input en ideeën in het team;
 • Je bent iemand op wie we kunnen bouwen;
 • Heb je ervaring met MS Office, planning, administratie en klantcontact? Daar maak je ons heel gelukkig mee!
 • Je vindt het geen probleem om 1x per maand op zaterdag te werken en/of periodiek ingezet te worden op onze andere vestigingen.

Wat  krijg je van Rijschool West-Friesland?

 • Een baan bij een groeiende, ambitieuze organisatie met werkdagen vol afwisseling en uitdaging;
 • Een goed salaris en fijne arbeidsvoorwaarden;
 • Een plek met ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen. Ook voor leergierigere starters;
 • Leuke collega’s in een klein, behulpzaam en informeel team met platte organisatiestructuur en korte lijnen;
 • Aanmoediging en stimulering. Om initiatief te tonen, zelfstandig te werken en om de beste versie van jezelf (te kunnen) zijn;
 • Gezelligheid! We proberen, ook als het tegenzit, van elke dag een feestje te maken en organiseren veel leuke activiteiten en (vrijmi)borrels.

Waar ga je werken? 

Rijschool West-Friesland is dé grote betrouwbare totaalopleider van Noord-Holland. Met vestigingen in Amsterdam, Wognum, Den Helder en Schagen staat ons deskundige team klaar om alle leerlingen, jong en oud, de best mogelijke scholing en service te geven.

Daarnaast biedt Rijschool West-Friesland veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Jouw initiatief wordt zeer gewaardeerd. Bovendien sta je er niet alleen voor. Wij overleggen veel, vertrouwen elkaar en werken als één team. De informele, open sfeer op kantoor zorgt ervoor dat je je snel thuis voelt!

Interesse?     

Wij zien jouw sollicitatie dan graag tegemoet!

Stuur je CV en motivatie naar ons toe via email, carolien@rijschoolwestfriesland.nl t.a.v. Carolien van Oijen.

Heb je eerst nog vragen? Logisch! Schroom niet om te bellen (0229 – 75 77 74) of mailen. Carolien vertelt je graag meer!

Onze ervaren instructeurs